Selasa, Ogos 04, 2009

PRODUK TERBAIK UNTUK MENGELAK DIJANGKITI H1N1

"MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MENGUBATI"

"SETIAP PENYAKIT ADA UBATNYA, KECUALI MATI" Sabda Rasulullah SAW.IMMUNA


Asas Kesihatan Sempurna Ialah Sistem Imun Yang Mampan

Penyakit adalah kesan daripada sistem imun yang lemah. Selalunya, gejala-gejala penyakit ini dianggap sebagai perkara biasa. Hakikatnya, kualiti hidup boleh diubah.

Adakah anda mengalami masalah ini:
-Sering letih dan tidak bermaya.
-Kurang stamina.
-Kurang bertenaga.
-Sering mendapat selsema dan atau sakit tekak.
-Masalah penghadaman atau perut.
-Tekanan darah tinggi.
-Masalah pernafasan dan alahan.
-Masalah berat badan.
-Kulit tidak sihat atau rambut kurang bermaya.
-Sakit-sakit badan.
-Sukar memberi tumpuan.

Tingkatkan kesihatan dan nikmatilah hidup yang lebih ceria dengan Immuna.

Immuna Adalah Makanan Terunggul Dan Pelindung Pertama Kepada Kehidupan

Berkualiti Immuna menggunakan kemajuan sains terkini untuk membekalkan Laktoferin dan Kolostrum di dalam satu dosej sinergi bagi meningkatkan sistem imun kita.

Immuna memantapkan kesihatan di tahap sel bagi menghadapi tekanan, kesan pengoksidaan metabolisma radikal bebas, toksin alam sekitar, mikrob dan virus, tumor dan pelbagai jenis penyakit.

Immuna merangsang keseimbangan dalam fisiologi untuk penyelesaian sebenar: samalah seperti menyiram air pada akar pokok, supaya pokok itu dapat tumbuh subur.

================================================================


AIR ANTIOKSIDAN BERALKALI BIOCERA

Kenapa Air Beralkali Penting Terhadap Kesihatan?

Tubuh manusia berfungsi pada tahap optima apabila berada dikeadaan yang tidak terlalu berasid juga tidak terlalu beralkali. Malangnya, kebanyakkan dari kita mempunyai tubuh berasid disebabkab oleh pemakanan, minuman, dan stress dan pencemaran.

Paras keasidan ataupun kealkalian di ukur dengan nilai “pH”, bermula daripada 0 sehingga 14. Nilai pH 7 adalah neutral, kurang daripada 7 dikatakan berasid, lebih daripada 7 pula beralkali. Menurut teori fisiologi manusia, paras pH sihat adalah di antara 7.35 – 7.45.

Untuk memelihara nilai pH sihat ini, para profesional kesihatan menyarankan supaya mengambil makanan yang membuat nilai pH tubuh berada di dalam keadaan beralkali seperti sayur-sayuran dan buah-buahan, bersenam secara tetap, mengamalkan gaya hidup sihat dan mengambil minuman beralkali.

Faedah-faedah Air Antioksidan Beralkali BIOCERA:
-Menyingkirkan bahan-bahan metabolik berasid daripada sel-sel tubuh.
-Membekalkan garam mineral menyokong kesihatan seperti Kalsium, Kalium, Sodium, Magnesium kepada tubuh.
-Mengandungi ion hidrogen aktif sebagai sumber antioksidan.
-Mengandungi gugusan molekul air yang kecil (51.497 Hz), dapat menghidrat tubuh tiga kali ganda daripada gugusan air biasa.
-Memudahkan penyerapan khasiat makanan dengan lebih berkesan.
-Menggalakkan kesejahteraan hidup dengan membantu menyeimbangkan nilai pH tubuh.

Pengiktirafan Sistem Penapisan Air Antioksidan Beralkali BIOCERA:
Sistem penapisan air antioksidan beralkali BIOCERA diperakui secara rasmi oleh US Food and Drug Administration (USFDA) dan The Water Quality Association (WQA). Sistem penapisan ini juga merupakan sistem penapisan air yang pertama di dunia menerima pengiktirafan daripada The Korean Food and Drug Administration (KFDA) sebagai alat medikal yang membekalkan air beralkali (nilai pH 8.5-9.5) serta kaya dengan antioksidan. Ditambah lagi dengan gugusan airnya yang lebih kecil((51.497Hz) daripada air biasa, air ini membantu menghidrat sel-sel dengan lebih berkesan.

0 ulasan:

Catat Ulasan